Σεμινάριο “ΓΕΦΥΡΕΣ” ΕΠΑΛ Αλεξάνδρειας, 4&5 Οκτωβρίου 2018

Στο ΕΠΑΛ Αλεξάνδρειας, στις 4 και 5 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Ψυχοκινητικής Υποστήριξης παιδιών και εφήβων προσφύγων 8-16 ετών. Πρόκειται για το σεμινάριο «ΓΕΦΥΡΕΣ» που υλοποιείται από το Κέντρο Πρόληψης Ημαθίας ΠΡΟΣΒΑΣΗ σε συνεργασία με την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας και την υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων Ν. Ημαθίας κα Δημητριάδου Λένα.
Στο σεμινάριο συμμετείχαν επίσης εκπαιδευτικοί και από άλλα σχολεία του νομού μας, οι οποίοι ενδιαφέρονται να ευαισθητοποιηθούν γύρω από τα θέματα της αποδοχής, της αλληλεγγύης και του αλληλοσεβασμού, που προσφέρονται μέσα από το υλικό του σεμιναρίου.
Η εμπειρία της συμμετοχής στο βιωματικό σεμινάριο ήταν μοναδική και τα εφόδια που προσκομίσαμε ήταν πολύτιμα εργαλεία που θα μας χρησιμεύσουν στο να υποδεχτούμε στο σχολείο μας τις επόμενες μέρες τους έφηβους πρόσφυγες μαθητές μας.
Ευχαριστούμε θερμά τις συντονίστριες του σεμιναρίου κα Γεωργιάδου Σέβη (κοινωνική λειτουργό) και την κα Μπασιούρη Φανή (ψυχολόγο, MSc) καθώς και την κα Δημητριάδου Λένα (υπεύθυνη σχολικών δραστηριοτήτων Ν. Ημαθίας)

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google+. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...