Ευχαριστήριο του Κέντρου Πρόληψης ΠΡΟΣΒΑΣΗ χορηγών και εθελοντών για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης «Με την αγάπη οδηγό στο αερόστατο θα μπω» στις 3 Ιουνίου στη Νάουσα.

Την Κυριακή 3 Ιουνίου 2018 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Πάρκο της Νάουσας η εκδήλωση «Με την αγάπη οδηγό, σ’ ένα αερόστατο θα μπω», στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών από το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Ημαθίας ΠΡΟΣΒΑΣΗ σε συνεργασία με τους «Φίλους του Καρναβαλιού» και υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας και του Δήμου Νάουσας.
Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για την υποστήριξη και την πολύτιμη βοήθεια που προσέφεραν στην συνδιοργάνωση και την υλοποίηση της, τους «Φίλους του Καρναβαλιού», την Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας και το Δήμο της Ηρωικής Πόλης της Νάουσας.
Την επιχείρηση «Άνθη Φυτά κ. Σιάτρη Χρήστου» για την δωρεά φυτών, τα ζαχαροπλαστεία «Σούλα» για την δωρεά γλυκισμάτων και μπαλονιών, το καφέ «Νέον» για την παροχή ρεύματος.
Τον κ. Ανδρέα Αποστόλου για την ηχητική υποστήριξη της εκδήλωσης. Τα μέλη της θεατρικής ομάδας «Αίρεσις», κ. Δημησιάρη Αργυρώ και τον κ. Κασαπίδη Γεώργιο για την αφήγηση παραμυθιού στους μικρούς μας φίλους.
Τα Μέλη του συλλόγου «Φίλοι του Καρναβαλιού» κύριους και κυρίες: Καράμπελα Βαγγελιώ Πρόεδρο, Βαρθολομαίου Σόφη, Δημητρίου Εύη, Κάππα Τασούλα, Σιαμίδου Ελένη, Γιάννη Πασχαλίνα, Παναγιώτου Δήμητρα. Τον κ. Πελτέκη Γεώργιο για την σχεδίαση της αφίσας της εκδήλωσης και την φωτογραφική κάλυψή της.
Τους εθελοντές : Απόσογλου Δώρα, Χατζηπέτρου Πόπη, Πανταζή Ελένη, Δίντση Έφη, Καλλιδάκη Στέργιο και όλους τους μικρούς βοηθούς μας.
Τέλος τα τοπικά μέσα ενημέρωσης για την κάλυψη και προβολή της εκδήλωσης.
Με εκτίμηση
-Η Πρόεδρος της ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ
Καρατζιούλα Νίκη
Περιφερειακή Σύμβουλος Π.Ε. Ημαθίας
και
-Η Επιστημονική Ομάδα της ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google+. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...