Δελτίο τύπου για την εκδήλωση «Με την αγάπη οδηγό, σ’ ένα αερόστατο θα μπω!» στις 3 Ιουνίου στη Νάουσα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Ιουνίου 2018 η εκδήλωση «Με την αγάπη οδηγό, σ’ ένα αερόστατο θα μπω!» που διοργάνωσε το Κέντρο Πρόληψης Π.Ε. Ημαθίας ΠΡΟΣΒΑΣΗ σε συνεργασία με τους «Φίλους του καρναβαλιού» στο χώρο του Πάρκου Νάουσας στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Κατά των Ναρκωτικών. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας και του Δήμου Ηρωικής Πόλης της Νάουσας και περιελάμβανε δημιουργικές δραστηριότητες και αφήγηση παραμυθιού για παιδιά.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: η Πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης, κ. Νίκη Καρατζιούλα, Περιφερειακή Σύμβουλος Π.Ε. Ημαθίας, ο Δήμαρχος Δήμου Νάουσας, κ. Νίκος Κουτσογιάννης, η Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Νάουσας και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ, κ. Στέλλα Αραμπατζή, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού Δήμου Νάουσας, κ. Βαλσαμίδης Σταύρος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Νάουσας, κ. Μάντσιος Δημήτρης, ο προϊστάμενος Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Ημαθίας, κ. Γιώργος Παπαδόπουλος, η Διευθύντρια των Βρεφονηπιακών και Παιδικών Σταθμών Δήμου Βέροιας, κ. Αθανασία Γιαμουστάρη, ο εκπρόσωπος του Φαρμακευτικού Συλλόγου στην ΠΡΟΣΒΑΣΗ, κ. Σούλης Λιάκος.
Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσοι συνεισέφεραν εθελοντικά για την πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης, του χορηγούς μας και όλους όσοι μας τίμησαν με την παρουσία τους. Ελπίζουμε και επιδιώκουμε σε συνέχεια της συνεργασίας και της συνδιοργάνωσης δράσεων με την τοπική κοινότητα ως αφορμή για συνάντηση και επικοινωνία , στοιχεία απαραίτητα για την πρόληψη, την ενδυνάμωση και την προαγωγή της ψυχοκοινωνικής υγείας.

Με εκτίμηση
-Η Πρόεδρος της ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ
Καρατζιούλα Νίκη
Περιφερειακή Σύμβουλος Π.Ε. Ημαθίας
και
-Η Επιστημονική Ομάδα της ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google+. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...